Psykologipalvelut

Asiantuntijoita mielen hyvinvoinnin eri sovellusaloille

Välitämme laadukkaita psykologipalveluita hyvinvointialueille, yrityksille ja kolmannen sektorin toimijoille koko Suomessa. Asiantuntijamme työskentelevät joustavasti paikan päällä asiakasorganisaation tiloissa tai etäyhteyden kautta esimerkiksi opiskeluhuollossa sekä kasvatus- ja perheneuvonnassa.

Kuuntelemme, kehitämme ja luomme uusia ratkaisuja

Tavoitteena suomalaisten psykologipalveluiden turvaaminen

Tavoitteemme Kultaisilla on turvata suomalaiset psykologipalvelut joustavien ja innovatiivisten ratkaisuiden avulla. Vaikka tunnemme hyvin sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristön, syntyvät aidosti parhaat ratkaisut silloin, kun pysähdymme kuuntelemaan asiakasorganisaatioitamme ja asiantuntijoitamme. Uskomme vahvasti yhteistyön voimaan ihmisten lähipalveluiden turvaamisessa.

Suomalaiset psykologipalvelut

Puuttuuko tiimistäsi psykologi?

Tarkka rekrytointiprosessimme varmistaa oikeat asiantuntijat organisaatiosi tarpeisiin – kysy lisää!

Tahdotko luoda itsesi näköisen työnkuvan?

Tarjoamme töitä psykologian asiantuntijoille eri sovellusaloilla

Tarjoamme töitä psykologian asiantuntijoille koko Suomessa. Psykologit toimivat meillä ammatinharjoittajina. Työskentelet tilanteen ja sopimuksen mukaan joko paikan päällä asiakasorganisaation tiloissa tai etäyhteyden kautta. Psykologina voit työskennellä meillä tällä hetkellä esimerkiksi opiskeluhuollossa sekä kasvatus- ja perheneuvonnassa.

Töitä psykologian asiantuntijoille eri aloilla

Sinä tiedät, millainen työ tukee hyvinvointiasi

Me tarjoamme puitteet omannäköisen työnkuvan toteuttamiseen käytännössä

Kultaisilla olet asiantuntijana itse keskeisessä roolissa rakentamassa omien arvojesi mukaista työnkuvaa, joka istuu elämäntilanteeseesi. Uskomme, että hyvinvoivat ja sisäisesti motivoituneet ammattilaiset ovat avain joustavaan ja laadukkaaseen palveluun, josta Kultaiset tunnetaan.

Huolehdimme asiantuntijoidemme työtä tukevista puitteista tarjoamalla mahdollisuuksia vertaistukeen ja ammatilliseen kehittymiseen. Mentorointi on yksi keskeinen tapamme tukea asiantuntijoidemme työssä kehittymistä, ja psykologiemme esihenkilö tuntee käytännön asiakastyön.