Kultaisia ammattilaisia sosiaali-ja terveysalalle

Miltä kuulostaa erinomainen palkkaus ja vastuulääkärin mentori?

Mitä sanoisit, jos voisit päästä kehittymään urallasi ja saamaan sellaista tuloa, jonka ansaitset? Niin nykyisille kuin tulevillekin lääkäreille on monessa paikkaa tarve, ja me välitämme niitä työmahdollisuuksia sinulle. Kuitenkin niin, että sinä pääset itse valitsemaan mitä töitä haluat tehdä, missä ja millaisilla aikatauluilla. Sinulla on mahdollisuus tehdä pitkäaikaisia sijaisuuksia tai tarttua lyhyempiin sijaisuusjaksoihin. Meillä kerrytät arvokasta kokemusta työskennellessäsi erilaisissa työympäristöissä. Kultaisilla Lääkäreillä palkkataso on erittäin kannustava ja yksi alan parhaista!

Voit työskennellä palkansaajana tai oman yrityksesi kautta. Saat itsellesi oman yhteyshenkilön, joka varmistaa yksilöllisen työhakuprosessin, ja että saat odotuksiasi vastaavan työpaikan.

Kultaiset lääkärit

Vastuulääkärin tuki aina saatavillasi

Saidmohamed Ali

Saidmohamed Ali
Vastuulääkäri

Hei! Olen Said ja toimin vastaavana lääkärinä Kultaisissa. Toimenkuvaani kuuluu lääkäreiden ja kandidaattien konsultointi ja perehdyttäminen eri työtehtäviin. Työskentelen myös lääkärinä oman yritykseni kautta.

Työurani aikana olen työskennellyt yleislääketieteen puolella niin päivystyksessä kuin terveyskeskuksessa kaiken ikäisten potilaiden kanssa – sydäntäni lähellä on aina ollut myös pitkäaikaissairaiden ja vanhusten hoito.