Kultaisten tarjoamat työmahdollisuudet herättivät mielenkiintoa Psykologian uramessuilla

Kultaiset osallistui 16.2.2024 Tampere-talossa järjestetyille Psykologian uramessuille, jotka kokosivat yhteen koko liudan psykologeja työllistäviä organisaatioita sekä työmahdollisuuksista kiinnostuneita opiskelijoita ja valmistuneita psykologeja. Suomen Psykologian Opiskelijain Liiton SPOL ry:n ja Suomen Psykologiliiton järjestämät messut toteutuivat nyt kaikkiaan toista kertaa. Tapahtuma on kohdennettu psykologian opiskelijoille ja valmistuneille psykologeille, jotka etsivät tietoa harjoittelu- ja työmahdollisuuksista eri hyvinvointialueilla ja yrityksissä.

Kultaiset on tähän asti tunnettu työstään hoitajien välityksen parissa, ja moni messuosastollamme käynyt psykologi ja psykologian opiskelija totesikin, että Kultaisten nimi ei ole entuudestaan tuttu. Kultaiset onkin vasta tämän vuoden alusta käynnistänyt psykologien ja sosiaalityöntekijöiden välityksen hyvinvointialueille, ja messuilla halusimme tehdä itseämme tutuksi nimenomaan psykologien ja psykologian opiskelijoiden parissa. Kultaisten tarjoamat työmahdollisuudet herättivät messukävijöissä paljon mielenkiintoa, ja verkostoomme liittyikin messuilla lähes 60 toiminnastamme kiinnostunutta.

Monet pitivät tervetulleena sitä, että psykologeille on tarjolla erilaisia ja joustavia työmahdollisuuksia sekä julkisella sektorilla että yksityisten yritysten kautta. Julkisen ja yksityisen puolen työtä ei nähty toisiaan poissulkevana, vaan molemmille nähtiin oma paikkansa.

Moni kävijä pohti, miten yhteisöllisyyttä ja työhyvinvointia tuetaan välitysfirman kautta toimiessa. Kultaisilla tähän panostetaan esimerkiksi kauttamme toimivien psykologien vertaisverkoston ja psykologi-yhteyspäällikön antaman konsultaatiotuen ja mentoroinnin kautta. Työstä palautumisen teemat ovat keskiössä myös 18.3. järjestämässämme maksuttomassa webinaarissa, jossa luennoitsijana toimii psykologi, PsT Anniina Virtanen. On hienoa, että työhyvinvoinnin ja työssä viihtymisen teemat nousivat messukävijöiden kysymyksissä näin vahvasti esiin.

Lämmin kiitos onnistuneen tilaisuuden järjestäjille sekä kaikille osastollamme käyneille ja kanssamme verkostoituneille! Jos et päässyt messuille, voit aina verkostoitua kanssamme urasivustomme kautta.