Naiimo Bulhan

Kultaiset Hoitajat sponsoroi nyrkkeilijä Naiimo Bulhania urheilu-unelman toteuttamisessa

Kultaiset Hoitajat sponsoroi tänä vuonna 21-vuotiasta nyrkkeilijä Naiimo Bulhania, jonka tavoitteena ovat MM-kisoihin osallistumisen lisäksi Pariisin olympialaiset vuonna 2024.

– Tahdomme olla oman yhteisömme nuorten tyttöjen tukena, kannustamassa heitä omien unelmiensa toteuttamiseen ja harrastamiseen. Etninen tai uskonnollinen tausta ei ole este millekään, ja jokainen huivia käyttävä tyttö voi jonain päivänä olla vaikka oman yrityksensä johtaja. Samaistuttavat roolimallit ovat tässä tärkeässä asemassa. Joku nuori tyttö voi saada myös kipinän itselle mieluisan harrastuksen aloittamiseen, jos kohtaa oman näköisiään roolimalleja, pohtii Kultaisten Hoitajien toimitusjohtaja Osob Ali.

Altavastaajasta SM-pronssille ja pian Suomen mestariksi

Naiimo aloitti nyrkkeilyn kolme vuotta sitten Lohjan Nyrkkeilykerhossa, jossa hänen vuotta vanhempi veljensä treenasi ennen häntä. Jo kahden kuukauden treenaamisen jälkeen valmentaja näki Naiimossa potentiaalia, ja matka kohti ensimmäisiä kisoja alkoi. Naiimo lähti ennakkoluulottomasti vuoden 2019 SM-kilpailuihin, vaikka alla oli vasta muutama ottelu verrattuna kilpasisarten satojen otteluiden kokemukseen. Hän saavutti tuolloin SM-pronssia, ja jatkoi määrätietoisesti treenaamista suomenmestariksi vuonna 2021. Vuoden 2022 Euroopan mestaruuskilpailuista Naiimo toi puolestaan kotiin pronssimitalin. Vuosi sitten Naiimo muutti Vantaalle ja edustaa nykyään Viipurin nyrkkeilijöitä Helsingissä.

– Olen ensimmäinen tummaihoinen, joka on voittanut lajissani SM-kultaa. Haluan edustaa meitä vähemmistöjä, rikkoa ennakkoluuloja sekä inspiroida muitakin maahanmuuttajia ja erityisesti naisia liikkumaan. Kaikki on mahdollista, jos luottaa ja tekee ahkerasti töitä, kertoo Naiimo.

Sponsorointi mahdollistaa urheilu-unelman toteuttamisen

Naiimon arki on vauhdikasta, sillä tavoitteellisen urheilun lisäksi työt vievät oman aikansa arjessa. Kultaisten Hoitajien ja muiden sponsoriyritysten avulla Naiimo voi keskittyä paremmin unelmiensa saavuttamiseen urheilun parissa.

– Kultaisten Hoitajien sponsorointi merkitsee minulle yhteistyötä, jonka avulla voimme edistää tavoitteitani sekä auttaa minua kehittymään paremmaksi lajissani, kiittää Naiimo.

– Koen, että meillä on vastuu olla esikuvana. Haluamme antaa takaisin yhteisölle ja laittaa näin hyvän kiertämään. Toivomme, että muutkin yritykset innostuvat sponsoroimaan Naiimoa sekä muita inspiroivia nuoria, jotka tavoittelevat rohkeasti omia unelmiaan, kannustaa Osob.

Voit katsoa täältä Suomen joukkueen tuleviin U22 EM-kisoihin.