Kultaisia ammattilaisia sosiaali-ja terveysalalle

Tarjoamme osaavia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia resurssipulaa ratkomaan julkiselle ja yksityiselle sektorille.

Olemme paljon enemmän kuin vain henkilöstövuokrausfirma. Rakennamme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten yhteisöä, joka tekee työtään kovalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Kultaiset asiakkaat
Kultaiset työntekijät

Henkilöstövuokrauspalvelut

Kauttamme löydät osaavia kultaisia ammattilaisia sekä lyhyt- että pitkäkestoiseen työntekijäpulaan. Vuokratyövoimaan voit turvautua esimerkiksi äkillisen sairastapauksen tai yllättävän henkilöstötarpeen kasvun ilmetessä.

Henkilöstövuokrauspalveluidemme avulla löydät vaivattomasti luotettavat sijaiset niin lomien kuin pidempikestoistenkin poissaolojen ajaksi. Monet asiakkaamme ovat löytäneet henkilöstövuokrauksen myötä myös vakituisen työntekijän Kultaisista. Panostamme aina työntekijöidemme rekrytointiprosessiin sataprosenttisesti ja varmistamme tällä tavoin kaikille asiakkaillemme ammattitaitoiset vuokratyöntekijät työtehtävistä riippumatta.

Suorarekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelumme avulla yhdistämme osaajia avoimiin työtehtäviin laadukkaasti ja luotettavasti hakijakokemuksesta tinkimättä. Rekrytoimme ammattilaisia sekä julkiselle- että yksityiselle sektorille valtakunnallisesti. Me Kultaisilla autamme sinua vahvalla rekrytointiosaamisella sekä sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöjen tuntemuksella. Haluamme varmistaa tehokkaan rekrytointiprosessin sekä virherekrytointien minimoimisen.

Kultaiset asiakkaat

Näin rekrytointipalvelumme toimii:

Miksi valita Kultaiset Hoitajat?

Kultaiset - Huolellinen rekrytointiprosessi

Takaamme laadun huolellisella rekrytointiprosessilla

Me Kultaisilla Hoitajilla rekrytoimme aidosti motivoituneita ammattilaisia ja opiskelijoita voidaksemme tarjota asiakkaillemme luotettavaa vuokratyövoimaa ja loppuasiakkaille korkealaatuista palvelua ja hoitoa.

Kultaiset - Tutut työntekijät

Pyrimme aina tarjoamaan sinulle entuudestaan tutut työntekijät

Työnantajana panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja haluamme tarjota heille aidosti mielekkäitä työtehtäviä, mikä näkyy pitkäkestoisina työsuhteina. Tällä tavoin pystymme välittämään myös asiakkaillemme jo entuudestaan tutut, osaavat tekijät.

Kultaiset - Henkilöstövuokraus on vaivatonta

Henkilöstövuokraus on vaivatonta
 

Huolehdimme kaikista työnantajan vastuista, kuten rekrytoinnista, pätevyyksien tarkastamisesta ja palkkauksesta. Sinun vastuullesi jää ainoastaan perehdytys työpaikalla sekä hyvän työympäristön takaaminen vuokratyöntekijälle.

Olemme vastuullinen kumppani asiakkaillemme

Olemme vastuullinen kumppani asiakkaillemme

Haastattelemme jokaisen työntekijän kasvotusten ja varmistamme, että jokaisella työntekijällä on tarvittava osaaminen, työkokemus, kielitaito ja työelämätaidot, jolla hän pärjää työyhteisössä. Kannamme vastuun siitä, että jokainen kultainen ammattilainen, jonka tarjoamme yhteistyökumppanille, on osaava ammattilainen.

Me välitämme. Aidosti. Sillä aito välittäminen on kultaakin kalliimpaa.

Kultaiset työntekijät

Kiinnostuitko henkilöstövuokrauspalveluistamme?

Asiakkaalle